Financiële gids – Van 40 tot 50 jaar

Bij Helder krijgt u een eigen contactpersoon, die u het heldere financiële (in)zicht geeft dat u nodig hebt om met een goed gevoel de juiste beslissingen te nemen. Het uiteindelijke resultaat: u kunt slimmer genieten van uw geld.

Woonkrediet afbetaald: hoe fiscaal heroptimaliseren?

Naarmate u uw woonkrediet aflost, komt er gaandeweg weer ruimte vrij in uw fiscale korf voor langetermijnsparen. Dit is een mooi voorbeeld van hoe u op een eenvoudige manier kunt sparen met een voordeel van 30% in de personenbelasting.

Sparen binnen of buiten uw vennootschap?

Gelden oppotten in de vennootschap? Of beter meer uitkeren en uw vermogen privé opbouwen? Sinds de liquidatiebonus is afgeschaft, lijkt het soms minder interessant om vermogen op te bouwen binnen de vennootschap. Helder toont u hoe u via een uitgebalanceerde loonoptimalisatie het beste evenwicht creëert.

Vastgoed als belegging voor de toekomst?

Is vastgoed vandaag nog een garantie op een solide rendement? Is verhuren een bron van inkomsten, of eerder een bron van zorgen? Helder biedt u duidelijke antwoorden en toont hoe u met een gerust hart in vastgoed kunt beleggen. We gidsen u ook door de verschillende types van vastgoedbeleggingen die de markt aanbiedt.

Successie: wederzijdse schenkingen tussen echtgenoten?

Wist u dat het vandaag nog steeds perfect mogelijk is om de successiefactuur bij overlijden van de eerste partner tot nul euro te herleiden? Afhankelijk van wie het vermogen bezit en met welk huwelijksstelsel u getrouwd bent, maken we voor u een planning op maat.

Slimmer genieten, helder advies
Maak nu een afspraak voor financieel advies op maat