Onze heldere toekomstvisie

16 november 2020 - Natalie Gielissen

2020 heeft ons allen op de proef gesteld. Het was een vreemd en onrustig jaar dat ons voor veel uitdagingen zette. Maar we lieten ons niet kennen. Als jong en dynamisch bedrijf zaten we niet stil. We werkten hard aan toekomstperspectieven die de service naar onze klanten zullen optimaliseren. Graag lichten we al een tipje van de sluier:

  1. Naast de nieuwe collega’s die ons team zullen versterken, openden we een nieuw kantoor in Gent. Klanten van deze regio kunnen vanaf nu korter bij huis fysiek bij ons terecht.
  2. Giselinde en Helder sloegen de handen in elkaar. Hierdoor groeide het Helder klantenbestand en konden we expertise delen.
  3. Als financiële planner begeleiden wij onze klanten op belangrijke sleutelmomenten in hun leven. Aan de hand van een plan geven we advies. Onze persoonlijke aanpak, waarbij we heel specifiek kijken naar wat het beste is voor onze klant, is op dit ogenblik uniek in de markt. We willen u dan ook graag nóg meer vertellen over wie we zijn en wat we doen. We werken momenteel hard aan een nieuwe website die we midden 2021 lanceren. Hoe hij er zal uitzien is nog geheim, maar we kunnen wel verklappen dat ons team een heuse fotoshoot onderging. Benieuwd naar alle gezichten achter Helder?
  4. Wij betreuren dat onze events van 2020 geannuleerd zijn, maar gezondheid primeert. We hopen van harte dat we in 2021 opnieuw activiteiten mogen organiseren waarbij we onze klanten en hun passies kunnen verbinden. Wij werken alvast aan een aantal nieuwe ideeën die we hopelijk snel aan u kunnen voorstellen.

2020 heeft ons niet klein gekregen, integendeel. De kennis, motivatie en inspiratie die in ons team schuilt heeft ons alleen maar versterkt. Met het oog op de beste service voor u als klant verzekeren wij u dat wij dagelijks blijven werken aan de toekomst.