Het Helder team groeit

10 november 2020 - Natalie Gielissen

Onze klanten de beste service geven is onze prioriteit. Hiervoor zijn we voortdurend op zoek naar expertise. Na een grondige zoektocht zullen Giselinde en Cedric ons team versterken.

Giselinde was jarenlang zelfstandig verzekeringsmakelaar. Ze bouwde een grote klantenportefeuille uit met haar warme en persoonlijke aanpak. Enkele maanden geleden besloot ze om de handen in elkaar te slaan met Helder. Samen bieden we onze klanten de beste service en voorwaarden op de markt. Met een ruimer aanbod en een ondersteunend team vinden we voor elke klant de beste oplossing. Giselinde haar enorme ervaring en sprankelende persoonlijkheid is voor ons team een absolute meerwaarde.

Cedric is van opleiding fiscalist en begon zijn carrière bij Deloitte. Een objectieve successie analyse implementeren in een plan wordt zijn hoofdtaak. Wij verwelkomen zijn jeugdig enthousiasme en voorzien een mooie toekomst voor hem binnen ons team.

Vandaag meer dan ooit weten we wat u als klant van ons verwacht. We blijven dan ook zoeken naar oplossingen en expertise die onze analyse kan optimaliseren.

Wordt vervolgd …