Helder verhuist naar Corda 2

02 mei 2019 - Natalie Gielissen

Het jaar 2019 bracht voor Helder al heel wat vernieuwing. Door een groei in het aantal werknemers gingen we eind vorig jaar op zoek naar een nieuwe werkplek. Veel lichtinval en een mooi uitzicht zijn slechts enkele troeven van ons nieuw kantoor. Zo is het voorzien van een aangename wachtruimte, 2 vergaderruimtes én heerlijke koffie. Hieronder vindt u een grondplan met onze locatie. Wij heten u van harte welkom!

Volgt u Helder op sociale media?

Bent u benieuwd naar het gezicht achter Helder? Wilt u weten waar wij dagdagelijks mee bezig zijn? Blijft u graag op de hoogte van financiële info die voor u van belang is? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn. Ons team bezorgt u een beeld achter de schermen. Daarnaast houden onze experten alle nieuwtjes nauwlettend in de gaten.
Wij zorgen ervoor dat u niets mist.

 

 

 

Op onze eventkalender

We hebben weer heel wat leuke activiteiten op het programma. Starten deden we afgelopen weekend in Alden Biesen. Met 50 deelnemers brachten we een geleid bezoek  aan dit machtige kasteelcomplex. Was u net te laat met inschrijven? Heeft u de email gemist? Hou dan zeker uw mailbox in de gaten, want in het najaar verdiepen we ons in “Kunst op de Campus”. Dankzij een samenwerking met de Antwerpse stadsgidsen kan iedereen genieten van de kunstwerken tijdens een boeiende rondleiding.