Beleggen in tijden van Corona

26 maart 2020 - Thomas Weyts

De genomen maatregelen om het coronavirus in te dijken, hebben op korte termijn een enorme impact op de economie. Toch durven we verder kijken dan vandaag.

Na een forse inzinking is een snel herstel niet uitgesloten. De centrale banken en de nationale overheden zetten alle zeilen bij om de coronacrisis te lijf te gaan. Wij hebben ook alle vertrouwen in de expertise van de financiële partners met wie Helder samenwerkt en in de strategie waarbij wordt opgevolgd hoe de fondsen presteren ten opzichte van vergelijkbare fondsen (Morningstar ratings).

Uw vermogen duurzaam laten groeien kan volgens ons het best met een professionele opvolging en met een lange termijn voor ogen.

Rendement en risico zijn twee kanten van dezelfde medaille. De risico’s van beleggen beperken kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld door gespreid in de tijd te beleggen in kwaliteitsfondsen en uw (fiscale) kosten te minimaliseren. En door uw vermogen te spreiden tussen roerende beleggingen en vastgoed.

Wij begrijpen dat u in deze tijden heel wat vragen heeft. Aarzel niet om ons te contacteren. Als uw financiële gids staan wij meer dan ooit tot uw dienst.