INFOAVOND: Investeren in vastgoed met een huurgarantie

Dat vastgoed vandaag interessant is, is niet meer nieuw. De rente staat historisch laag waardoor het spaarboekje amper nog iets opbrengt. Anderzijds maakt de lage rente het interessant voor investeerders om een extra rendement te halen op hun vastgoedinvestering.

Maar in wat investeert u vandaag het beste? Een serviceflat? Een studentenkot? Een hotelkamer? Vastgoed op een toplocatie? Een appartement aan de kust? Slimme investeerders kiezen voor vastgoed met een huurgarantie.

Op onze infoavond tonen we hoe u kan investeren in vastgoed zonder zorgen.

Wat komt er aan bod?

  • Dé verschillende types beleggingen met voor- en nadelen (serviceflat, studentenkot, etc..)
  • Leent u best voor deze aankoop? Wat zijn de voordelen? Hoe begin je eraan?
  • Hoe kan ik het beheer en de verhuur uitbesteden?
  • Waar dient u mee rekening te houden in uw selectie?

Wil u meer weten over een bepaald onderwerp of heeft u nadien vragen over uw persoonlijke situatie? Spreek dan een van onze consultants aan onder het genot van een hapje en een drankje. We geven u graag een helder inzicht en zorgen ervoor dat vastgoed een duidelijke plaats krijgt in uw financiële totaalplan.

 

Schrijf u in voor deze infoavond

Bij Helder krijgt u een eigen contactpersoon, die u het heldere financiële (in)zicht geeft dat u nodig hebt om met een goed gevoel de juiste beslissingen te nemen.

 

Programma

Waar en wanneer
17 oktober 2018 – Crowne Plaza Antwerpen
Gerard Le Grellelaan 10, 2020 Antwerpen

Een fijne atmosfeer, gratis WiFi en ongelofelijk goed gelegen: dat maakt van Crowne Plaza Antwerpen de uitgelezen ontmoetingsplaats!

Onthaal
Vanaf 19.15 uur

Presentatie
19.30 uur – 20.30 uur, aansluitend receptie

 

 

 

 

Crowne Plaza Antwerpen
Investeren in vastgoedWenst u nog meer handige tips? Download nu ons gratis ebook vol handige tips over investeren in vastgoed. Download ebook
Slimmer genieten, helder advies
Maak nu een afspraak voor financieel advies op maat