INFOAVOND: Successieplanning – geen zorgen voor morgen

Bescherm de financiële toekomst van uw naasten

U wil voor uw geliefden zorgen, zelfs als u iets overkomt. Dankzij goede successieplanning weet u steeds dat uw vermogen naar uw naasten gaat, niet naar de fiscus. Bovendien zorgt u er met een doordachte planning voor dat uw erfgenamen niet te veel successiebelasting betalen. Zo garandeert u uw eigen gemoedsrust én beschermt u de levensstandaard van uw erfgenamen, wat er ook gebeurt.

Het is nooit te vroeg om over uw nalatenschap na te denken, want u hoeft zich geen zorgen meer te maken over zaken die u vandaag duidelijk op papier laat zetten. Toch is starten met successieplanning geen sinecure. De materie is ingewikkeld en er zijn talloze constructies mogelijk, elk met hun eigen voor- en nadelen. Tijdens deze infoavond geven we u daarom de nodige informatie en kunt u rekenen op de expertise van onze financiële planners.

Wat komt er aan bod?

  • Duiding bij het erfrecht en de fiscaliteit van uw nalatenschap
  • Hoe schenken met behoud van controle?
  • De wederzijdse schenking tussen echtgenoten
  • Onroerend goed: schenken bij leven of niet?
  • Planningstechnieken zoals burgerlijke maatschap en restschenking

Wil u meer weten over een bepaald onderwerp of heeft u nadien vragen over uw persoonlijke situatie? Spreek dan een van onze consultants aan onder het genot van een hapje en een drankje. We geven u graag een helder inzicht en zorgen ervoor dat successieplanning een duidelijke plaats krijgt in uw financiële totaalplan.

Schrijf u in voor deze infoavond

Bij Helder krijgt u een eigen contactpersoon, die u het heldere financiële (in)zicht geeft dat u nodig hebt om met een goed gevoel de juiste beslissingen te nemen.

Programma

Waar en wanneer
13
 juni 2018 – Corda Campus
Kempische Steenweg 293, 3500 Hasselt

Deze innovatieve tech-campus ligt in het hart van de Euregio. De campus is uitstekend bereikbaar per bus en trein. Komt u toch liever met eigen vervoer? Zet uw auto dan op een van de talrijke parkeerplaatsen.

Onthaal
Vanaf 19.00 uur

Presentatie
19.30 uur – 20.30 uur, aansluitend receptie

Investeren in vastgoedWenst u nog meer handige tips?

Download nu ons gratis ebook vol handige tips over investeren in vastgoed.

Download ebook

Slimmer genieten, helder advies
Maak nu een afspraak voor financieel advies op maat