Een toprendement voor uw vastgoedbelegging

VASTGOED

Rendement

Hét doel van elke vastgoedinvestering is winst maken. Daar doen we bij Helder dan ook alles aan. Bovendien biedt een appartement of woning ook zekerheid voor bijvoorbeeld uw gezin of uw oude dag. We optimaliseren uw rendement uit vastgoed op vier fronten:

balans

Optimalisering

1) Rendement uit verhuur

In tegenstelling tot andere beleggingen brengt vastgoed al van bij de aanvang geld op. Van zodra u een geschikte huurder hebt gevonden, komt er geld binnen en begint uw pand te renderen. Met dat geld betaalt u uw aflossingen of financiert u nieuwe investeringen.

2) Rendement uit meerwaarde

Timing is cruciaal voor de verkoop van vastgoed. Verkoopt u te laat, dan zijn de structurele kosten te hoog opgelopen om een optimale winst te garanderen.

3) Rendement uit de financiering

Ook de financiering van uw investering is bepalend voor het rendement. Dat heeft alles te maken met de lage rentevoet op hypothecaire leningen. U doet er namelijk goed aan een zo groot mogelijk bedrag van de investering te financieren met vreemd kapitaal. Zo vergroot u het rendement op het eigen vermogen.

4) Fiscaal rendement

Beleggen in vastgoed kan u een fiscaal voordeel opleveren. Zo zijn huurgelden uit private verhuur onbelast. Bovendien kan een lening in bepaalde gevallen ondergebracht worden in de fiscale korf van het langetermijnsparen.

De kennis en expertise van Helder

Er komt dus heel wat kijken bij het realiseren van een maximaal rendement. Onze vastgoedexperts begeleiden u bij elke stap. Hun kennis van de beleggings- en financiële wereld is ongeëvenaard. Ze geven u graag advies bij de keuze én aankoop van uw vastgoedinvestering. Bovendien bekijken ze uw belegging ook in de ruimere context van uw financiële situatie.

Neem vandaag nog contact op voor advies op maat

Slimmer genieten, helder advies
Maak nu een afspraak voor financieel advies op maat