VASTGOED

Investeren in vastgoed: een rendabele keuze

Door de historisch lage rente brengt uw spaarboekje vandaag de dag nog maar weinig op. Deze lage rente is echter wel interessant als u wil investeren in vastgoed. U kunt daardoor immers meer rendement behalen.

geldbiljet

Wat kunt u het best kopen?

Investeren in vastgoed is geen sinecure. Er zijn immers talloze zaken waar u in kunt investeren: een serviceflat, een studentenkot, een appartement aan de kust, et cetera. Uw mogelijkheden lijken haast eindeloos.

Specialisten financieel advies

 

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan kunt u rekenen op Helder. Onze experts helpen u graag bij het maken van uw keuze. We bekijken uw persoonlijke situatie tot in detail en staan u bij met advies op maat.

Wat is cruciaal bij uw vastgoedinvestering?

Het antwoord op deze vraag is heel simpel: zekerheid. Investeren in vastgoed biedt altijd een zekere mate van financiële zekerheid. Toch kunnen de verhuur en het beheer van uw eigendom u onverwacht tijd of geld kosten. Wil u niet voor zulke onaangename verrassingen komen te staan? De huurgarantie: kies voor een zorgeloze investering!

Dankzij de huurgarantie ontvangt u tijdens een periode van 9 tot 27 jaar elke maand een vast huurbedrag. Zelfs als uw appartement niet verhuurd is of uw huurder niet betaalt. Daarnaast wordt het volledige beheer van het pand voor u geregeld.

Wil u graag meer informatie over de zekerheid en de verschillende fiscale voordelen van huurgarantie? Vraag dan een vrijblijvend en verhelderend gesprek aan met onze experts. We helpen u graag op weg.

Hoe garanderen we nazorg voor u?

Bij Helder werken we met een eigen gespecialiseerd team van analisten. We houden de markt zorgvuldig voor u in het oog. Daarbij ligt onze focus niet alleen op locatie en het type project, maar ook op ontwikkelaars. Zo onderzoeken we voortdurend welke ontwikkelaar garant staat voor een goede nazorg en wie beloftes nakomt. We brengen dus de volledige investering voor u in kaart, niet enkel het aankoopproces.

Wil u hoe Helder te werk gaat? Lees hier over onze aanpak of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

Slimmer genieten, helder advies
Maak nu een afspraak voor financieel advies op maat